^Naar boven
Contact:
WINGvanG Consulting
Email:zie menuoptie "Over"

WINGvanG consulting

WebDesign en Fotografie

 • 1 WINGvanG Webdesign ..........

  Wilt u een nieuwe website, of is uw bestaande website toe aan een make-over, dan bent u bij WINGvanG Webdesign in Swalmen aan het goede adres. Wij maken websites met een moderne en frisse uitstraling. Wij leggen vooral nadruk op de beleving van de gebruiker van de website, uw doelgroep dus. Belangrijkste doel is de aandacht van de bezoeker zo snel mogelijk te trekken, zodat hij langer op de website blijft. Daarnaast moet de navigatie op een duidelijke en gestructureerde manier opgebouwd worden zodat de bezoeker snel zijn informatie kan vinden. Kijkt u gerust rond en neem vooral contact op met ons......
  Read Me...
 • 2 WINGvanG en CMS ..........

  Wij maken gebruik van op het ogenblik het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld, Joomla. Dit CMS systeem garandeert dat gebruik ervan geschikt is voor desktop, tablet en smartphone. Wij ontwikkelen websites tegen een betaalbare prijs en werken voornamelijk voor particulieren, verenigingen en het MKB. U kunt ook bij ons tercht als u uw bestaande (niet-Joomla) site wilt moderniseren en omzetten naar Joomla of als u uw Joomla website wilt voorzien van een nieuwe lay-out en/of verbeteringen wilt aanbrengen......
  Read Me...
 • 3 WINGvanG referenties ........

  WINGvanG lag onder andere aan de basis voor de ontwikkeling van: - http://www.deGrensstreek.nl - http://www.WeerstationBelfeld.nl - http://www.dv-Thetis.nl - http://www.knsa-d4.nl en is thans met een make-over bezig aan http://www.SportraadVenlo.nl.
  Read Me...
 • 4 Waarom WINGvanG........

  U krijgt waar voor uw geld: de beste prijs/kwaliteitsverhouding! Opdrachten worden professioneel uitgevoerd. Er is duidelijkheid – we voeren uw opdracht doelgerichte uit zonder allerlei poespas. U krijgt persoonlijke benadering - we bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden Aangezien het vaak moeilijk voor u is om aan te geven wat u precies wilt bespreken we vooraf samen de mogelijkheden. Met onze ervaring en aan de hand van voorbeelden wordt er samen een keuze gemaakt. Onze kernwaarden: -Professioneel -Betrouwbaar -Eerlijke prijzen -Vrijblijvende eerste afspraak -Gratis offerte -Verstand van zaken
  Read Me...
 • 5 WINGvanG Fotografie.............

  Wilt u dat uw nieuwe website middels afbeeldingen/foto's een uitmuntende weergave geeft van uw doelgroep, dan bent u bij WINGvanG Fotografie in Swalmen aan het goede adres. Wij maken fotoreportages met een moderne en frisse uitstraling. Wij leggen vooral nadruk op uw beleving. Kijkt u gerust rond en neem vooral contact op met ons......
  Read Me...

Over webdesign by WINGvanG

Even voorstellen

Design by WINGvanG staat voor creatief en betaalbaar webdesign, met een sterke focus op open source weboplossingen, internet-toegankelijkheid en duurzaamheid. Daarmee is Design by WINGvanG hét webdesignbureau bij uitstek voor starters, kunstenaars, zzp'ers, non-profits en (onderwijs)instellingen. Kortom, voor iedereen met hart voor de zaak. Bekijk het portfolio van klanten die u voor gingen.

Heeft u interesse in een nieuwe website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.
Offerte aanvragen

Open Source

Design by WINGvanG is fan van open source software. Niet alleen omdat de beste Content Management Systemen (zoals Joomla) hieronder vallen, maar ook omdat de open source beweging nieuwe internet-technologie bereikbaar maakt voor een wereldwijd publiek. 

Groen en Duurzaam

Design by WINGvanG maakt zich sterk voor een groen en duurzaam internet. Dit is hard nodig, want de ICT-sector staat op gelijke voet met de vliegtuigindustrie als het gaat om CO2-uitstoot. Design by WINGvanG werkt zo veel mogelijk klimaatneutraal. Zo draait deze website op een groene, milieuvriendelijke server en wordt uw site ontwikkeld en onderhouden met behulp van groene stroom.

Websites met meerwaarde

Design by WINGvanG levert sinds 2008 maatwerk webdesign tegen een vriendelijke prijs. In eerste instantie vooral gericht op de culturele en non-profit sector. Door de toegenomen vraag naar kwalitatief én betaalbaar webdesign, bedient Design by WINGvanG nu opdrachtgevers uit alle geledingen. Uitgangspunt is dat er een goede persoonlijke klik is met elke klant. Vanuit die basis kan er met passie en plezier worden samengewerkt. Zo ontstaan websites met een echte meerwaarde, voor u en uw doelgroep.

Bent u een gedreven professional, starter, kunstenaar of ondernemer?

Dan is Design by WINGvanG uw ideale partner op het web. Neem vrijblijvend contact op voor een goed gesprek.

Meer over ons, of een offerte aanvragen?

Neem dan contact op via het contactformulier.

COPYRIGHT WINGvanG CONSULTING SERVICES